Service

TOFT Entreprise udfører service inden for kloak-, beton-, murer- og tømreropgaver. Vores primære kunder findes inden for erhverv, boligselskaber og offentligt byggeri.

Vores mandskab vil gå konstruktivt og effektivt til de enkelte opgaver - uanset, om det er en utæthed på et kloakrør eller tagsten, som er blæst af efter storm. Det er væsentligt for os at give kunden en god oplevelse og ordentligt resultat.

Vi har vores eget værksted, hvor vi kan forberede opgaverne, og vi har et lager, som gør, at vi kan løse de fleste problemer.

Vores kunder er tilfredse og trofaste, og dem sørger vi for at servicere på bedst mulige måde. Men vi har altid mulighed for at tage flere ind, så ring endelig næste gang, du skal have udført service inden for byggeri. Tlf. 70 30 23 83.

Referencer

Vi er en alsidig entreprenørvirksomhed, der udfører mange forskellige byggeopgaver - små og store.

Se udvalgte referencer

Kan vi hjælpe dig?

Står du foran et byggeprojekt, er du altid velkommen til at ringe for råd og vejledning.

Ring  70 30 23 83

 

Medlem af Dansk Byggeri

dansk byggeri medlem af

toft entreprise logo transparent white

Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

© 2017 Toft Entreprise A/S