Firmaprofil

jens toft 02TOFT Entreprise A/S er en ejerledet virksomhed, som blev grundlagt i 2015 af Jens Toft. Jens har mange års praktisk erfaring i byggebranchen. Efter at have været medejer af en af Fyns største byggefirmaer, valgte han at gå egne vej og starte egen virksomhed. Specialet er total-, hoved- og fagentrepriser samt serviceopgaver på byggeri, nybyggeri og restaurering.

Kundeporteføljen tæller primært professionelle bygherrer inden for erhverv og offentligbyggeri. Opgaverne spænder vidt fra mindre serviceopgaver til renovering eller ny opførelse af erhvervsbyggerier på op til 5000 m2.

 

Eget mandskab og faste underleverandører

Arbejdet udføres med eget mandskab og/eller med faste underleverandører. Ud over murer, betonarbejder og tømrer har vi en kloakmester, som klarer vores arbejde inden for kloak og anlægsarbejde.

 

Hold omkostningerne nede

Vores grundholdning er at gøre tingene så simple som muligt for at holde bygge- og administrationsomkostninger nede. Vi ser på nye opgaver med friske øjne for at finde de bedste løsninger, så kunden får det bedste byggeri til den bedste pris. Vi tænker ud af boksen - både i projektering og i byggefasen. Respekt for arkitektur og stedets ånd ligger os meget på sinde.

Vi er naturligvis medlem af:

dansk byggeri medlem af

Byg Garanti rgb

Referencer

Vi er en alsidig entreprenørvirksomhed, der udfører mange forskellige byggeopgaver - små og store.

Se udvalgte referencer

 

Kan vi hjælpe dig?

Står du foran et byggeprojekt - som privat eller erhverv, - er du altid velkommen til at ringe for råd og vejledning.

Ring  70 30 23 83

 

toft entreprise logo transparent white

Kontakt

  • TOFT Entreprise A/S
  • Kielbergvej 4B
  • 5750 Ringe
  • Tlf. 70 30 23 83
  • info@toft-e.dk 

AAA 86x106pxAAA 464x595px

© 2017 Toft Entreprise A/S