Firmaprofil

jens toft 02TOFT Entreprise A/S er en ejerledet virksomhed, som blev grundlagt i 2015 af Jens Toft. Jens har mange års praktisk erfaring i byggebranchen. Efter at have været medejer af en af Fyns største byggefirmaer, valgte han at gå egne veje og starte egen virksomhed. Specialet er total-, hoved- og fagentrepriser samt serviceopgaver på byggeri, nybyggeri og restaurering.

Kundeporteføljen tæller primært professionelle bygherrer inden for erhverv og offentligt byggeri. Opgaverne spænder vidt fra mindre serviceopgaver til renovering eller nyopførelse af erhvervsbyggerier på op til 20.000 m2.

 

Eget mandskab og faste underleverandører

Arbejdet udføres med eget mandskab og/eller med faste underleverandører. Vores egenproduktion består af jord-, kloak-, beton-, murer- og anlægsarbejde.

 

Hold omkostningerne nede

Vores grundholdning er at gøre tingene så simple som muligt for at holde bygge- og administrationsomkostninger nede. Vi ser på nye opgaver med friske øjne for at finde de bedste løsninger, så kunden får det bedste byggeri til den bedste pris. Vi tænker ud af boksen - både i projektering og i byggefasen. Respekt for arkitektur og stedets ånd ligger os meget på sinde.

Vi er naturligvis medlem af:

dansk byggeri medlem af

Byg Garanti rgb

Referencer

Vi er en alsidig entreprenørvirksomhed, der udfører mange forskellige byggeopgaver - små og store.

Se udvalgte referencer

Kan vi hjælpe dig?

Står du foran et byggeprojekt, er du altid velkommen til at ringe for råd og vejledning.

Ring  70 30 23 83

 

toft entreprise logo transparent white

Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

© 2017 Toft Entreprise A/S